27.11.2014
Имплементација на Конвенцијата на ООН против корупција значаен меѓународен анти - корупциски инструмент
Министерот за Правда d-r Adnan Jashari присуствуваше во конференција организирана од ДКСК и мисијата на ОБСЕ во Скопје на тема: “Барања и практики во имплементацијата на одредбите за превентивните мерки и за враќање на имотот на Конвенцијата на ООН
повеќе
25.11.2014
Министерот Јашари се обрати на свеченото отворање на Регионалната Конференција организирана од страна на Министерството за Правда, RAI и RACVIAC
Министерот Д-р Аднан Јашари денес присуствуваше на свеченото отворање на Регионалната Конференција на тема „Трендови и предизвици во имплементирањето на антикорупциските стратегии„...
повеќе
24.11.2014
Амбасадорот на Бугарија во Македонија г. Иван Петков, денес го посети Министерот за Правда Adnan Jashari
Министерот за правда d-r Adnan Jashаri денеска во просториите на Министерството за правда, оствари протоколарна средба со амбасадорот на Бугарија, г. Иван Петков.
повеќе
21.11.2014
Министерот Jashari денес се сретна со заменик амбасадорот на Германија во Македонија г. Ханз – Хелге Зандер и Германскиот адвокат г. Стефан Пурнер
Денеска Министерството за правда го посетија зам. амбасадорот на Германија во Македонија г.Ханз-Хелге Зандер и адвокатот на Германската Фондација за Интернационална соработка за регионот на Југоисточна Европа, г. Стефан Пурнер
повеќе
18.11.2014
Министерот за правда d-r Adnan Jashari денеска се сретна со државниот обвинител на Република Косово г. Суле Хоџа и со амбасадорот на Република Косово
Државниот обвинител на Република Косово г. Суле Хоџа придружуван од амбасадорот на Република Косово г. Илбер Хиса , на средбата со Министерот за правда Adnan Jashari ...
повеќе
18.11.2014
Известување - Министерство за правда на ден 06.11.2014 во Бирото за јавни набавки под Огласи - Други огласи објави: - Оглас број 29, 30 и 31
Министерство за правда на ден 06.11.2014 во Бирото за јавни набавки под Огласи - Други огласи објави:
повеќе
Архива на новости
 

(c) Copyright 2005, Ministry of Justice of the Republic of Macedonia, Ul. Jurij Gagarin 15, 1000 Skopje, e-mail: contact@mjustice.gov.mk