03.02.2017
Ministri i drejtësisë z.Valdet Xhaferi ndau 120 vërtetime për kandidatët që kaluan me sukses provimin e jurisprudencës
Ministri i drejtësisë z.Valdet Xhaferi ndau vërtetime për kandidatët që kaluan me sukses provimin e jurisprudencës
më shumë
31.10.2016
Mbahet manifestimi tradicional “Ditët e Noterëve”
Ministri i Drejtësisë, z.Xhaferi morri pjesë në manifestimin e organizuar nga Oda e Noterëve të Republikës së Maqedonisë “Ditët e Noterëve”...
më shumë
31.10.2016
Ministri Xhaferi në takim protokolar me Ambasadorin e Francës z.Christian Thimonier
Ministri i drejtësisë,z.Xhaferi sot realizoi takimin e parë protokolar me Ambasadorin e ri të Francës,z.Christian Thimonier.
më shumë
19.10.2016
Ministri i drejtësisë Valdet Xhaferi pati fjalë rasti në Kongresin ndërkombëtarë të drejtësisë që po mbahet në Stamboll.
Ashtu siç ishte paraparë, në seancën ku flitej për marrëveshjet bilaterale dhe multilaterale ministri Xhaferi foli për rëndësinë e këtyre marrëveshjeve dhe rëndësinë e bashkëpunimit të institucioneve të drejtësisë në parandalimin e krimit dhe veprave
më shumë
18.10.2016
Ministri Xhaferi realizoi takim zyrtarë me homologun e tij turk z. Bekir Bozdag
Gjatë këtij takimi ministri Bozdag shprehu falënderimin e tij të veçantë për vizitën e kolegut të tij nga Maqedonia duke shpresuar që kjo vizitë dhe ky takim edhe më tej ta thellojë bashkëpunimin e shkëlqyeshme në mes dy shteteve.
më shumë
17.10.2016
Ministri i Drejtësisë z.Valdet Xhaferi në Kongresin Botërorë të Drejtësisë që po mbahet në Stamboll
Ministri i Drejtësisë z.Valdet Xhaferi po merr pjesë në Kongresin Botërorë të Drejtësisë që mbahet në Stamboll nga data 17-19 Tetor.Gjatë hapjes solemne që u bë sot fjalë rasti pati nikoqiri i këtij Kongresi, ministri i drejtësisë ...
më shumë
Arkivi i risive
 
 

(c) Copyright 2005, Ministry of Justice of the Republic of Macedonia, Ul. Jurij Gagarin 15, 1000 Skopje, e-mail: contact@mjustice.gov.mk