ИМЕНИК НА ПОСТАВЕНИ ПОСТОЈАНИ СУДСКИ ПРЕВЕДУВАЧИ

  Јазик:                    Суд:              
 
 Број на судски преведувачи: 3893

Презиме и име на судскиот преведувачАдресаТелефонEmailЗа подрачје на Основен судСудски преведувач за јазикБрој на решение и датум на поставувањеОбјавено во Службен весник бројДатум на потпишување на изјаваЗабелешка
  033/470 713, 071/255 252jmancovska2000@yahoo.com БеровоАнглиски07-5069/2 (20.9.2008) 127/2008 (09.10.2008)   
  033/470 713, 071/255 252jmancovska2000@yahoo.com БеровоАнглиски07-5069/2 (20.9.2008) 127/2008 (09.10.2008)   
  033/470 713, 071/255 252jmancovska2000@yahoo.com БеровоАлбански    
  033/470 713, 071/255 252jmancovska2000@yahoo.com БеровоАлбански    
  033/470 713, 071/255 252jmancovska2000@yahoo.com БеровоАлбански    
  033/470 713, 071/255 252jmancovska2000@yahoo.com БеровоАлбански    
АВРАМСКА Васил АЛЕКСАНДРАМоша Пијаде 59, Берово070/897 363alex_avramska@yahoo.com БеровоИталијански07-1215/2 (15.4.2010) 60/2010 (30.4.2010)   
БАРАКОВА Јован КЛАУДИЈАул.Јане Сандански бр.18 Русиново Берово075/779-392klaudija_1990@hotmail.com БеровоАнглиски23-3810/2 28.10.2016 79/14 17.05.2014  
БОШНАКОВСКА ДАНИЕЛА Ул. Маршал Тито бр. 158, Берово033/470 689,  БеровоАнглиски08/1-1908/2003-4 (05.06.2003)    
БУБЕВСКА Марјан ЕЛИ ул.Дамјан Груев бр.26 Берово077/528-031eli_kacarska@yahoo.com БеровоАнглиски23-2726/2 12.08.201679/14 17.05.2014  
Прва Претходна < Страна   1 од 390  > Следна Последна
Министерство за Правда © 2011