ИЗВЕСТУВАЊЕ

 

Се известуваат сите кандидати кои го положиле правосудниот испит во Априлската испитна сесија дека доделувањето на уверенијата ќе биде на 24.08.2018 година (петок) со почеток од 12:00 во Министерство за правда.

 

 

Со почит,