ИЗВЕСТУВАЊЕ

 

 

Се известуваат сите кандидати кои го положиле правосудниот испит во Јунската испитна сесија дека доделувањето на уверенијата ќе биде на 21.09.2018 година (петок) со почеток од 15:00  часот во Министерство за правда.

 

 

Со почит,