ИЗВЕСТУВАЊЕ

 

Се известуваат сите кандидати кои го положиле правосудниот испит во Октомвриската испитна сесија дека доделувањето на уверенијата ќе биде на 03.12.2018 година (Понеделник) со почеток од 10:30  часот во Министерство за правда.

 

 

Со почит,