ИЗВЕСТУВАЊЕ

 Се известуваат сите кандидати кои го положиле правосудниот испит во Декемвриската испитна сесија дека доделувањето на уверенијата ќе биде на 07.02.2019 година (Четврток) со почеток од 14:00  часот во Министерство за правда.

 

 

Со почит,