Најава

30.08.2018 Новости-М

Утре во „Холидеј Ин“, Сала Милениум I, министерката за правда Рената Дескоска ќе се обрати на меѓународната конференција: „Македонија гледа напред: мигот е да се фати возот за ЕУ", во рамки на втората сесија - Односите меѓу Македонија и ЕУ: ново време, нови предизвици, која почнува од 11:45.

Агендата можете да ја најдете прикачена на оваа порака. 

Лице за контакт:

Владимир Делов

телефон: 078 25 25 00

 


Со почит,

 

Министерство за правда

 

Автор
Министерство за правда
+389 (0)2 3116 - 493, +389 (0)2 3116 - 648
E-mail: cabinet@mjustice.gov.mk, publicrelation@mjustice.gov.mk
<февруари 2019>
повтсрчепесане
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Архива на новости