Известување за почеток на процесот на подготовка на Предлогот на Законот за Специјалното јавно обвинителство

13.11.2018 Новости

Ве известуваме дека Министерството за правда отпочнува процес за подготовка на Предлогот на  Законот за Специјалното јавно обвинителство.

Преземете го Известувањето во целост на овој линк: Известување за почеток на процесот за подготовка на предлог закон

 

 

 

Одобрил: Министер за правда,

                       Д-р  Рената Дескоска

Автор
Министерство за правда
+389 (0)2 3116 - 493, +389 (0)2 3116 - 648
E-mail: cabinet@mjustice.gov.mk, publicrelation@mjustice.gov.mk
Скопје
<јануари 2020>
повтсрчепесане
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
Архива на новости