Известување за почеток на процесот за подготовка на Предлог на Закон за облигационите односи

26.09.2019 Новости

 

 

Ве известуваме дека Министерството за правда отпочнува процес за подготовка на Предлог на Закон за облигационите односи.

Преземете го известувањето во целост на следниот линк:  Известување за почеток на процесот за подготовка на предлог закон

Автор
Label
Label
Label
Label
<септември 2020>
повтсрчепесане
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
Архива на новости