РЕГИСТАР НА ВЕШТАЦИ
 
     Област:      

  Број на документи: 1238

Ред. БројИме и Презиме/Назив на правно лицеАдреса, телефонски број и електронско сандаче за прием на писмена на вештакотОбласта на вештачењеБрој и датум на издавање на лиценцатаЗабелешка
1 Никола ЈанкуловскиУл.Демир Трајко бр.49-А Скопје тел.: 070/220 102Абдоминалната хирургија07-2080/2, 07.06.2013 
2 Татјана ГуржановаУл.Орце Николов бр.155-4-6 Скопје тел.: 070/ 303 303Акушерство и гинекологија07-3314/2, 03.10.2013 
3 Ана Данева МарковаУл.50-та Дивизија бр.34/1-12, Скопје, тел.070/714 711, е-маил anadaneva@yahoo.comАкушерство и гинекологија07-2063/2, 15.06.2015 
4 Башким ИсмаилиС. Горно Седларце, Тетово. тел.: 071 333 373Акушерство и гинекологија08-1320/2 од 24.03.2017 
5 Јадранка Георгиевскаул. Драговити 1Б, Ѓорче петров-Скопје, тел 07848 508Акушерство и гинекологија08-4485/2 од 27.02.2017 
6 Александар ПетровскиМинистерство за внатрешни работи, ул.Димче Мирчев бр.9, Скопје, тел.02 3117 222Анализа на спорни документи ракописи и потписи07-1672/1, 05.05.2015 
7 Горан СмилевскиМинистерство за внатрешни работи, ул.Димче Мирчев бр.9, Скопје, тел.02 3117 222Анализа на спорни документи ракописи и потписи07-1677/1, 05.05.2015 
8 Емилио ФришчиќМинистерство за внатрешни работи, ул.Димче Мирчев бр.9, Скопје, тел.02 3117 222Анализа на спорни документи ракописи и потписи07-1679/1, 05.05.2015 
9 Ивана МарковскаМинистерство за внатрешни работи, ул.Димче Мирчев бр.9, Скопје, тел.02 3117 222Анализа на спорни документи ракописи и потписи07-1682/1, 05.05.2015 
10 Софче ПоповскаМинистерство за внатрешни работи, ул.Димче Мирчев бр.9, Скопје, тел.02 3117 222Анализа на спорни документи ракописи и потписи07-17700/1, 12.05.2015 
12345678910...Последна
Министерство за Правда © 2014