Заштита на лични податоци

Офицер за заштита на лични податоци

 
Никола Бабановски - советник за управни акти за донации и спонзорства во јавните дејности
 

02 3 116 123  лок. 413
070220973
nbabanovski@mjustice.gov.mk

 

 

Политика за користење на колачиња | Политика на приватност

Број на документи: 0
Страна: 1 од 0