СООПШТЕНИЕ - ТВИНИНГ ПРОЕКТ ФИНАНСИРАН ОД ЕВРОПСКА УНИЈА

14.11.2018

 Управата за извршување на санкциите, во соработка со Фондацијата за меѓународна правна

соработка од Германија и Центарот за меѓународна правна соработка од Холандија, организира

церемонија по повод започување на Твининг Проектот

„Зајакнување на казнено – поправниот систем и пробациската служба".

 

Настанот ќе се одржи на

21 Ноември 2018 (среда), хотел Алексадар Палас во Скопје, со почеток во 11:00 часот.

 

 

АГЕНДА НА НАСТАНОТ