Соопштение

22.12.2022

Почитувани,

 
Во врска со постапката за  спроведување на Сашо Мијалков од КПД Струга на повторено судење за случајот ,,Титаник 2” ве информираме дека Управата за извршување на санкции ќе ги преземе сите активности кои се во нејзина надлежност и ќе направи вонреден надзор во установата за утврдување на фактичката состојба..Ќе се утврдува одговорност и ќе бидат санкционирани сите кои направиле  пропусти, намерни или ненамерни.За извршениот вонреден надзор, јавноста ќе биде дополнително  информирана.
 
 
Управа за извршување на санкции
 
Со почит,
 
Министерство за правда
https://www.pravda.gov.mk