Автор
Министерство за правда
+389 (0)2 3116 - 493, +389 (0)2 3116 - 648
E-mail: cabinet@mjustice.gov.mk, publicrelation@mjustice.gov.mk
<декември 2023>
повтсрчепесане
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7

Делегација од министерството за правда предводена од министерот Маневски во посета на Стразбур

Делегација од министерството за правда предводена од министерот за правда Михајло Маневски од 08-10-2008 до 11-10-2008  година ќе престојува во посета на Стразбур.

            Министерот Маневски во Стразбур ќе се сретне со Претседателот на Европскиот суд за човекови права г. Жан Пол Коста , потоа  со Генералниот секретар на Советот на Европа г. Тери Дејвис , со Комесарот за човекови права г.Томас Хамарбег, со секретарот на Венецијанската комисија  г.Џани Букикио  и со Генералниот директор на Директоратот за правни прашања од областа на човековите права при Совет на Европа г.Филип Боилат.


Претходна

Врачени решенија на 90 судски преведувачи

Следна

Прва посета на македонскиот министер на Европскиот суд за човекови права во Стразбур