Автор
Министерство за правда
+389 (0)2 3116 - 493, +389 (0)2 3116 - 648
E-mail: cabinet@mjustice.gov.mk, publicrelation@mjustice.gov.mk
<април 2021>
повтсрчепесане
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9

Поддршка за подобар пристап до поквалитетни услуги за бесплатна правна помош во Северна Македонија

Во рамките на проектот “Поддршка за подобар пристап до поквалитетни услуги за бесплатна правна помош во Северна Македонија” на Советот на Европа, како дел од кампањата за подигање на свеста на граѓаните за правото на бесплатна правна помош, а во соработка со Министерството за правда, беше изработено промотивно видео за БПП.

 


Претходна

Маричиќ: Резултатите од пописот ќе им бидат потребни и на идните Градоначалници

Следна

Испратено барањето за екстрадиција на Игор Спасов