Автор
Министерство за правда
+389 (0)2 3116 - 493, +389 (0)2 3116 - 648
E-mail: cabinet@mjustice.gov.mk, publicrelation@mjustice.gov.mk
Скопје
<април 2021>
повтсрчепесане
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9

Министерството за правда на 06.04.2021 0бјавува Интерен оглас број 01/2021 за унапредување на административни службеници

Министерството за правда на 06.04.2021 0бјавува Интерен оглас број 01/2021 за унапредување на административни службеници

 

Интерниот оглас ќе трае пет дена.
 
 
 
Потребни документи:
 

 


Претходна

Маричиќ во работна посета на Турција

Следна

Маричиќ во Анкара на средба со турскиот министер за правда Ѓул