Автор
Министерство за правда
+389 (0)2 3116 - 493, +389 (0)2 3116 - 648
E-mail: cabinet@mjustice.gov.mk, publicrelation@mjustice.gov.mk
Скопје
<април 2021>
повтсрчепесане
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9

Маричиќ од Анкара: Искуствата на Турција за дигитализација на судството за нас се од големо значење


Претходна

Маричиќ во Анкара на средба со турскиот министер за правда Ѓул

Следна

Маричиќ во Анкара се сретна со претседателот на Големото турско народно Собрание Мустафа Шентоп