Автор
Министерство за правда
+389 (0)2 3116 - 493, +389 (0)2 3116 - 648
E-mail: cabinet@mjustice.gov.mk, publicrelation@mjustice.gov.mk
Скопје
<октомври 2021>
повтсрчепесане
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПОЧЕТОК НА ПРОЦЕСОТ ЗА ПОДГОТОВКА НА ЗАКОН

 

Ве известуваме дека Министерството за правда отпочнува процес за подготовка на                    Предлог закон за изменување и дополнување на Законот за судскиот буџет.

 

Преземете го известувањето во целост на следниот линк:  ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПОЧЕТОК НА ПРОЦЕСОТ ЗА ПОДГОТОВКА НА ПРЕДЛОГ ЗАКОН

 

 

 

 

Претходна

Маричиќ за 9 Мај: Идејата за обединета Европа е преголема за да биде попречувана

Следна

Маричиќ: Задоволен сум што динамиката на реформи во правосудството се зголемува