Автор
Министерство за правда
+389 (0)2 3116 - 493, +389 (0)2 3116 - 648
E-mail: cabinet@mjustice.gov.mk, publicrelation@mjustice.gov.mk
Министерство за правда, Скопје
<септември 2021>
повтсрчепесане
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Маричиќ во неколкудневна работна посета на Стразбур

 Министерот за правда Бојан Маричиќ од утре ќе престојува во неколкудневна работна посета на Стразбур. За време на посетата предвидено е министерот да одржи повеќе средби и состаноци, меѓу кои и со претседателот на Европскиот суд за човекови правда Роберт Спано. Маричиќ во Стразбур ќе потпише и повеќе документи и договори.

 
За време на престојот министерот за правда ќе се сретне со претставници на Советот на Европа и Венецијанската комисија.
 
 
Со почит,
Министерство за правда

Претходна

Реакција на Министерството за правда на изјавата на координаторот на пратеничката група на ВМРО-ДПМНЕ Никола Мицевски

Следна

Маричиќ во Стразбур ја потпиша Конвенција за борба против фалсификување лекови и Протоколот 16