Автор
Министерство за правда
+389 (0)2 3116 - 493, +389 (0)2 3116 - 648
E-mail: cabinet@mjustice.gov.mk, publicrelation@mjustice.gov.mk
Скопје

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПОЧЕТОК НА ПРОЦЕСОТ ЗА ПОДГОТОВКА НА ЗАКОН

Ве известуваме дека Министерството за правда отпочнува процес за подготовка на Предлог Закон за вондредна состојба.

Преземете го известувањето во целост на следниот линк: ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПОЧЕТОК НА ПРОЦЕСОТ ЗА ПОДГОТОВКА НА ЗАКОН


Претходна

Маричиќ за „Дело": Прашањето со Бугарија мора да се решава низ призмата на европските вредности

Следна

Маричиќ: Законските измени ги носиме низ демократски и инклузивен процес