Автор
Министерство за правда
+389 (0)2 3116 - 493, +389 (0)2 3116 - 648
E-mail: cabinet@mjustice.gov.mk, publicrelation@mjustice.gov.mk
Скопје

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПОЧЕТОК НА ПРОЦЕСОТ ЗА ПОДГОТОВКА НА ПРЕДЛОГ ЗАКОН

Ве известуваме дека Министерството за правда отпочнува процес за подготовка на Предлог закон за изменување и дополнување на Законот за нотаријатот.

Преземете го известувањето во целост на следниот линк: ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПОЧЕТОК НА ПРОЦЕСОТ ЗА ПОДГОТОВКА НА ЗАКОН


Претходна

Новогодишно видео обраќање на министерот за правда Маричиќ

Следна

Покана за прес