Автор
Министерство за правда
+389 (0)2 3116 - 493, +389 (0)2 3116 - 648
E-mail: cabinet@mjustice.gov.mk, publicrelation@mjustice.gov.mk
скопје
<јануари 2022>
повтсрчепесане
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6

Покана за прес

Почитувани новинари,

Ве покануваме утре (14.01) од 13:30 во Министерство за правда на прес - конференција на министерот за правда Бојан Маричиќ. 
 
Потребно е вашето присуство да го потврдите најдоцна до 11:00 часот утре (14,01) со име, презиме и медиум на nevena.dimovska@pravda.gov.mk
 
Настанот ќе биде организиран според здравствените протоколи и ве молиме да ги почитувате истите ( носење на заштитна маска и потврда за вакцинација). 
Со почит,

Министерство за правда

Претходна

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПОЧЕТОК НА ПРОЦЕСОТ ЗА ПОДГОТОВКА НА ПРЕДЛОГ ЗАКОН

Следна

Маричиќ ја најави кампањата „Има решение“: Медијацијата е побрза и поекономична постапка