Автор
Министерство за правда
+389 (0)2 3116 - 493, +389 (0)2 3116 - 648
E-mail: cabinet@mjustice.gov.mk, publicrelation@mjustice.gov.mk
Скопје

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПОЧЕТОК НА ПРОЦЕСОТ ЗА ПОДГОТОВКА НА ЗАКОН

Министерството за правда ја информира јавноста дека е отпочната постапка за подготовка на Предлог на Кривичниот законик.

Коментари, мислења и предлози по Предлог на Кривичниот законик може да се достават писмено и по електрон ски пат до Министерството за правда на адреса ул. ,,Димитрие Чуnовски" бр. 9, Скопје или на следните email адреси:

nprokopenko@mjustice.gov.mk

andrijanagjorgjevska@mjustice.gov.mk

Преземете го известувањето во целост на следниот линк: ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПОЧЕТОК НА ПРОЦЕСОТ ЗА ПОДГОТОВКА НА ПРЕДЛОГ ЗАКОН.


Претходна

Тупанчески:Слободни новинари, слободно општество. Со измените на предлог Законот за граѓанска одговорност за навреда и клевета се гарантира слободата на изразување.

Следна

Тупанчески: Потребно е оптимизирање на капицитетите за да има ефикасен судски систем