Автор
Министерство за правда
+389 (0)2 3116 - 493, +389 (0)2 3116 - 648
E-mail: cabinet@mjustice.gov.mk, publicrelation@mjustice.gov.mk
Оперативно-техничката агенција-ОТА

Меморандум за соработка - Министерството за правда и Оперативно-техничката агенција-ОТА

Министерството за правда и Оперативно-техничката агенција-ОТА склучија меморандум за соработка во насока на подобрување, унапредување и развој на двете институции.

Со ова ќе се овозможи поголема ефикасност во спроведувањето на процесот на дигитализација , електронска размена на податоци и информации, унапредување на  комуникациски технологии  како и институционална и техничка поддршка


Претходна

Тупанчески: Со новиот Кривичен законик во целост ќе се ревидира казнената политика

Следна

Тупанчески: Со новиот Граѓански законик ќе се реализира најголемата реформа во сферата на граѓанското право