Автор
Министерство за правда
+389 (0)2 3116 - 493, +389 (0)2 3116 - 648
E-mail: cabinet@mjustice.gov.mk, publicrelation@mjustice.gov.mk
Скопје
<октомври 2023>
повтсрчепесане
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5

Средба на државниот секретар Мухамед Точи и директорот на Управата за извршување на санкции, Марјан Спасовски со Амбасадорката на Пакистан во Софија, Мариам Мадиха Афтаб.

 Денеска, во просториите на Министерството за правда се одржа средба на државниот секретар, Мухамед Точи и директорот на Управата за извршување на санкции, Марјан Спасовски со Амбасадорката на Пакистан во Софија, Мариам Мадиха Афтаб.  

 

На средбата се дискутираше за државјаните на Пакистан кои се наоѓаат во нашата држава и условите во кои се сместени во казнено - поправните установи.


Претходна

Министерот Тупанчески се сретна со министерката за дигитализација на Словенија, Емилија Стојменова-Дух

Следна

Тупанчески го информираше заменик шефот на делегацијата на ЕУ, Васало за процесот на скрининг