Автор
Министерство за правда
+389 (0)2 3116 - 493, +389 (0)2 3116 - 648
E-mail: cabinet@mjustice.gov.mk, publicrelation@mjustice.gov.mk
Скопје, с. Идризово

ОФИЦИЈАЛЕН ПОЧЕТОК НА ФУНКЦИОНИРАЊЕТО НА НАЈГОЛЕМАТА ДИГИТАЛНА СУДНИЦА ВО ДРЖАВАТА

 

СУДНИЦА ИДРИЗОВО

 
ОФИЦИЈАЛЕН ПОЧЕТОК НА ФУНКЦИОНИРАЊЕТО НА НАЈГОЛЕМАТА ДИГИТАЛНА СУДНИЦА ВО ДРЖАВАТА
 
 


Претходна

Најава - Официјален почеток на функционирање на дигиталната судница во Идризово

Следна

Тупанчески: На 14 декември ќе се одржи првото судење во најголемата дигитална судница во Идризово