Автор
Министерство за правда
+389 (0)2 3116 - 493, +389 (0)2 3116 - 648
E-mail: cabinet@mjustice.gov.mk, publicrelation@mjustice.gov.mk
Скопје
<септември 2023>
повтсрчепесане
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8

Министерот за правда Никола Тупанчески денеска ги врачи уверенијата за положен правосуден испит.

 Министерот за правда Никола Тупанчески денеска ги врачи уверенијата за положен правосуден испит.

Министерот Тупанчески им порача на кандидатите да постапуваат чесно, професионално и достоинствено во вршењето на функцијата.


Претходна

Тупанчески: Со новиот Кривичен законик во целост ќе се ревидира казнената политика

Следна

ЧЕТВРТ ИЗВЕШТАЈ НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА ПО МЕЃУНАРОДНИОТ ПАКТ ЗА ГРАЃАНСКИ И ПОЛИТИЧКИ ПРАВА