Автор
Министерство за правда
+389 (0)2 3116 - 493, +389 (0)2 3116 - 648
E-mail: cabinet@mjustice.gov.mk, publicrelation@mjustice.gov.mk
Скопје

НАЈАВА - работна група за подготвување на предлог иницијативата за потребата од измени на Уставот

 Почитувани

 
Ве информирме дека работната група за  подготвување на предлог иницијативата за потребата од измени на Уставот ќе одржи седница во петок (19.05.2023) во Влада  со почеток во 10:00 часот. 
По завршувањето на седницата, доколку има интерес, изјава за медиуми ќе даде претседателката на работната група Маргарита Цаца Николовска.
 
Со почит,
 
Министерство за правда

Претходна

НАЈАВА - Јавна дебата за Предлогот на Законот за помилување

Следна

Претставници од Норвешка го пренесоа своето искуство за дигитализација на судството