Автор
Министерство за правда
+389 (0)2 3116 - 493, +389 (0)2 3116 - 648
E-mail: cabinet@mjustice.gov.mk, publicrelation@mjustice.gov.mk
Скопје

НАЈАВА - Седница на работната група за подготвување на предлог иницијативата за потребата од измени на Уставот

Почитувани

Ве информирме дека работната група за  подготвување на предлог иницијативата за потребата од измени на Уставот ќе одржи седница во петок (26.05.2023) во Влада  со почеток во 10:00 часот. По завршувањето на седницата, доколку има интерес, изјава за медиуми ќе даде претседателката на работната група Маргарита Цаца Николовска.

 

Со почит,

Министерство за правда


Претходна

Лога-Маленица во Шибеник: Хрватска преку своите искуства и идеи ќе го помогне евроинтегративниот процес и реформите во нашата држава

Следна

Министерот за правда Кренар Лога ги потпиша измените на Правилникот за распоредување, класификација и разместување на осудените лица во Казнено-поправните установи.