Автор
Министерство за правда
+389 (0)2 3116 - 493, +389 (0)2 3116 - 648
E-mail: cabinet@mjustice.gov.mk, publicrelation@mjustice.gov.mk
Скопје

После 13 години затворската полиција во КПУ Идризово ќе добие нови униформи

 Во насока на унапредување на условите за работа на затворската полиција, Министерството за правда во сорабока со МЕПСО обезбеди финансии за нови униформи на 320 затворски полицајци од КПУ Идризово   со што ќе се воспостави функционален амбиент со нормални услови за работа.


Претходна

Почивај во мир Маја! Никогаш нема да те заборавиме!

Следна

Конститутивна седница на Советот за следење на имплементацијата на Развојната Секторска Стратегија за правосудство (2024 – 2028)